Loading...
Kolekcije meditacija za stres2022-12-31T05:20:25+01:00

Otkrijte kako drevna umjetnost meditacije može poboljšati vašu kvalitetu života

Tehnike meditacije mogu ublažiti stres i pomoći vam da pronađete smirenost kada vam je najpotrebnija. Osnažujući svakodnevne vježbe, meditacija za opuštanje naučit će vas da prevladate negativne misli, postignete osjećaj mira i bolje spavate. Da li vam je netko ikada rekao da se “samo opustite” kada ste usred stresne situacije, a vi ste pomislili: “Pa, to vam je lako reći!“?

Kolekcija meditacija za stres

Opuštanje mnogima od nas zapravo nije lako (i ne dolazi prirodno). Teško je ne uhvatiti se u brizi tijekom naših ubrzanih, vremenski ograničenih dana, bilo zbog rokova na poslu, financijskih briga ili osjećaja da nemamo dovoljno kvalitetnog vremena za obitelj i prijatelje ili za sebe i svoje najdraže aktivnosti.

Stresna situacija, ili ona za koju smatramo da je stresna, pokreće oslobađanje hormona zbog kojih nam srce lupa, dah se ubrzava, a mišići su napeti. Nažalost, kada se ovaj porast hormona dogodi kao odgovor na naše mnoge stresne situacije u današnje vrijeme, to može imati utjecaj na tijelo i um, te nas izložiti riziku od zdravstvenih problema poput bolesti srca, nesanice i depresije.

Važno je započeti uključivati ​​vještine opuštanja i aktivnosti koje promiču mir i dobrobit u vaš svakodnevni život. Naše pomno osmišljene meditacije daju osjećaj smirenosti, mira i ravnoteže te su korisni su za vaše tjelesno i emocionalno zdravlje. Tijekom meditacije usredotočujete svoju pozornost i uklanjate tok zbrkanih misli koje vam mogu gomilati um i uzrokovati stres.

Meditacija se smatra vrstom komplementarne medicine uma i tijela i može proizvesti duboko stanje opuštenosti i spokojan um. Kolekcija vođenih meditacija može vam  pomoći da se mirnije nosite kroz dan i može vam pomoći u smanjenju simptoma  određenih medicinskih stanja

Pravilna briga o umu pomaže da se opustite i poboljšate fizičko zdravlje. Kako bismo vam prenijeli puni potencijal  meditacija organiziramo i radionice Uronite u sebe.

Naši individualni programi  mogu vam pomoći da pronađete  suosjećanje, veći fokus, manje tjeskobe i  osjećaje blagostanja i sreće.

Energija esencijalnog ulja ima utjecaj na čovjeka što možemo opisati kao interakciju koja se zbiva između osobe i esencijalnog ulja kroz doživljaj ili osjećaj koji nastaju nakon međusobnog prepoznavanja.Takav individualan doživljaj mirisa a time i prepoznavanje djelovanja frekvencije esencijalnog ulja predstavlja putokaz vaših blokada. Esencijalna ulja nas vode na putu našeg istraživanja te su izvrstan pokazatelj onoga što je ostalo nerazjašnjeno, a važno je za emocionalno oslobođenje.Ulja imaju jedinstveni miris i energiju, usklađuju se s našim trenutnim emocijama te su zato nezamjenjiva pomoć u rješavanju i balansiranju emocionalnih stanja. Meditacija kombinirana s eteričnim uljima postaje sredstvo koje nas povezuje sa suptilnim strujanjem meditacije kao prirodne privlačne sile. Esencijalna ulja imaju svoj jedinstven miris i energiju te imaju moć uskladiti se s našim trenutnim emocijama i pokazati nam koji su dijelovi tijela pod opterećenjem i u kojim segmentima života počiva naš problem.

Stvorite mirno okruženje pomirišite esencijalno ulje , osjetite ga i dopustite si da osjetite njegovu energiju. Kako se osjećate? Kako ste doživjeli esencijalno ulje? Ako vam esencijalno ulje daje ugodu prepustite se njegovu djelovanju i neka vas “vodi” u meditaciji. Kapnite 2-3 kapi u difuzer i neka mirisne esencije ispune vaš prostor

Ako niste sigurni u odabir eteričnog ulja za primjenu u meditaciji slobodno nam se javite rado ćemo dati savjet.
Iznimno je važno paziti da koristite kvalitetna certificirana eterična ulja!

Emocionalne prednosti meditacije

 • Stjecanje novog pogleda na stresne situacije
 • Povećanje svijesti o sebi
 • Usredotočenost na sadašnjost
 • Smanjenje negativnih emocija
 • Razvijanje mašte i kreativnosti
 • Razvijanje strpljenja i tolerancije

Narudžbom ćete dobiti kolekciju od 4 meditacije:

 • Meditacija usmjerena na tijelo i dah
 • Meditacija istraživanje poteškoća
 • Meditacija kreacija i otpuštanje
 • Meditacija iscjeljivanje

Paket od 4 meditacije

MP4 format

Preporučeno sa slušalicama

Cijena: 27,00€ (203,43 kn)

Kako do meditacija u 3 koraka?

 1. Ispunite narudžbenicu
 2. U pristiglom e-mailu slijedite upute s podacima za uplatu
 3. Nakon što zaprimimo uplatu na vašu e-mail adreesu ćemo poslati kolekciju meditacija

Narudžbenica  Povezano iz našeg bloga

  Load More Posts