Općenito o tretmanima

Fitoaromaterapijski tretmani se temelje na individualnom i cjelovitom pristupu i dubokom razumijevanju tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa. Savjetovanjem i primjenom fitoterapije, mikronutricije, akupunkture i integrativne aromaterapije,  korištenjem svih mogućnosti eteričnih ulja, njihovog kemijskog sastava, kliničke primjene, mirisa i vibracije uz razne tehnike aromaterapije dovodi do željenih rezultata. Naš pristup i terapije upotpunjujemo suradnjom s liječnicima iz suradnih Ustanova s ciljem pružanja maksimalne stručne podrške našim korisnicima.

Tretmani uključuju individualan plan  i proces te se zavisno o potrebi pojedinca, težini tegobe i emocionalnom statusu, planira vremenski tijek tretmana.
Javite nam se kako bismo dogovorili savjetovanje (u našem prostoru ili on-line), te na osnovu vašeg stanja izradili  plan i cijenu tretmana.

Vrste tretmana

Tretmani, vježbe i masaže u trudnoći

Pripremite se za porod. Jedinstven program primjene fitoterapije, aromaterapeutske masaže glave, masaže međice s vježbama za dno male zdjelice, tehnika dirigiranog disanja  i meditacija. Kompletna savjetovanja trudnica o svim aspektima trudnoće poroda i majčinstva. Više o tretmanu…

Liječenje neplodnosti

Individualno osmišljenim tretmanima za oba partnera, prolazimo kroz cjelokupnu anamnezu temeljenu na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Ostvarivanje začeća potičemo prirodnim načinima i tehnikama iscjeljivanja. Više o tretmanu…

Tretman za um i tijelo

Riješite problem negativnih emocija podizanjem svjesnosti. Vratite zadivljnost i zadovoljstvo u doživljaj života. Saznajte više…

Detoksikacijski tretman

Osjećate li se umorno, iscrpljeno i razdražljivo? Imate li problema s probavom i kožnim problemima? Radimo programe detoksikacije organizma specijalno prilagođene vašem stanju.

Tretmani za imunitet

Jedinstvenim individualnim cjelovitim pristupom izrađujemo program i savjetovanje za poboljšanje vašeg imunološkog sustava.  Saznajte više o ovom cjelovitom pristupu tjelesnim, emotivnim, energetskim i duhovnim procesima za vaše bolje zdravlje.

Tretmani s eteričnim uljima

Eterična ulja imaju jedinstven miris i energiju, usklađuju se s našim trenutnim emocijama, te su nezamjenjiva pomoć u rješavanju i balansiranju naših emocionalnih i drugih stanja. Više o tretmanima eteričnim uljima.

Tretmani kod ginekoloških tegoba

Ginekološke probleme rješavamo cjelovitim pristupom posebno prilagođenim svakoj osobi i problemu. Saznajte više…  Detaljno smo razradili i posebne programe za: HPV, vaginalne infekcije, menopauzu, miome, endometriozu i policistične jajnike.

Tretmani kod uroloških tegoba

Široki spektar ljekovitih biljaka i eteričnih ulja odlični su saveznici u borbi protiv uroinfekcija i ostalih uroloških tegoba. Cjelovitim pristupom tjelesnim, emotivnim, energetskim i duhovnim procesima rješavamo ove tegobe individualno za svaku osobu (Više…). Izradili smo također i specijalne programe za cistitis, prostatitis te benigne hiperplazije prostate.