Loading...
Vođene aromaterapeutske meditacije – stvaranje pozitivnih promjena2022-12-31T05:02:33+01:00

Meditacije s eteričnim uljima (on-line ili u našem prostoru)

Pomoć u teškim situacijama

Meditacija s esencijalnim uljem čisti mentalnu energiju, tako da slobodno teče bez ometanja blokada. Svako esencijalno ulje nosi i svoju duhovnu poruku koju možete koristiti za razinu koja je vama u tom trenutku potrebna. Na taj način spoznavat ćete sebe i moći si pomoći u teškim situacijama.

Uzimajući u obzir nevjerojatne dobrobiti i mogućnosti koje pruža kombinacija meditacije i eteričnih ulja također su nevjerojatne privlačnosti te ćemo prolaziti kroz specifične blagodati meditacije i esencijalnih ulja na pojedinačnoj osnovi. Zajedničkim snagama tako pomažu u izgradnji sposobnosti da se više usredotočite na ono što radite u bilo kojem trenutku te ćete tako lakše upravljati svakodnevnim obavezama.

Biti osoba kojoj se nadate postati započinje s pozitivnim načinom razmišljanja i jasnim postavljanjem ciljeva.

Predavanje u sklopu meditacije

Prije svake meditacije održava se predavanje o samoj tehnici meditacije i eteričnom ulju koji prati proces. Svako eterično ulje nosi poruku i otvara pitanja koja vam služe da jasnije prepoznate i procijenite svoj problem ili blokadu. Ukazujemo na koji način sami stvarate svoje sudbine privlačeći pozitivnu ili negativnu energiju u svoj život. Tako kroz tehnike vođenih meditacija s esencijalnim uljima možete uvidjeti kakav odnos imate prema sebi i kakav to utjecaj ima na fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno zdravlje.

Negativna energija je iscrpljujuća i zaustavlja napredovanje prema naprijed, tako da ostanete “zaglavljeni u kolotečini” i nikada zapravo ne stignete tamo gdje želite ići. To ima svakakvih posljedica u smislu osjećaja svrhe, ali također dovodi i do osjećaja frustracije, ogorčenosti i naposljetku pojave bolesti.

Esencijalna ulja i meditacija

Uključivanjem esencijalnih ulja u meditacijsku praksu, pomaže da se usredočite na prekrasan miris ulja, što ima terapeutski učinak na način na koji se osjećate, te tako uravnotežujete vaše osjećaje. Esencijalna ulja imaju sposobnost povezati se sa vašim trenutnim emocionalnim stanjem. Na taj način će vas povesti u osobni put istraživanja te će vam biti izvrstan pokazatelj onoga što je ostalo nerazriješeno, a važno je za emocionalno oslobođenje.

Meditacije i eterična ulja

Vrijeme i način održavanja

Kada?

Svake srijede od 17:00 do 18:00 sati (moguće zakazivanje i u drugom terminu)

Cijena?

Kotizacija iznosi 18,00€ (135,62 kn)

Kako?

Putem WhatsApp aplikacije

Broj sudionika

Najviše 5 osoba

Broj sudionika smo ograničili zbog vremena kojeg trebamo posvetiti svakom sudioniku.

Prijavite se na na neku od vođenih meditacija:

Vođena meditacija s esencijalnim uljem Vetivera (iscjeljivanje straha od promjena, tjeskobe, nemira i emocionalne ovisnosti)2021-01-07T02:59:55+01:00
Esencijalno ulje vetivara

Vetiver – uzemljuje, stimulira, centrira, čisti, otvara duh i tijelo!

Vibracija esencijalnog ulja pogodna je za iscjeljivanje straha od promjena,  tjeskobe, nemira i emocionalne ovisnosti. Pogodan je za tretiranje osoba koji opsesivno teže za radom, materijalnim vrijednostima, pohlepa  te gubitak vlastitog identiteta. Vibracija esencijalnog ulja daje snagu te usklađuje odnos u nama i oko nas.  Vetiver pomaže u zacjeljivanju treće i četvrte čakre, koje su odgovorne za vašu radost i dušu.

Energija esencijalnog ulja vetivera potiče i daje sposobnost sagledavanja i promatranja unutarnjih stanja, a samim tim omogućava vidjeti širu sliku uzroka životnih problema. Vetiver  svojom snagom može pomoći na putovanju pronalaska istinskih duhovnih vrijednosti, takva svijest izvlači iz bivanja u prošlosti u sadašnji trenutak i upravo je to karta za kvalitetan život.

Otvara pitanja:

 • Koji su moji prioriteti?
 • Koje negativne emocije koče realizaciju vaših najdubljih čežnji?
Vođena meditacija s esencijalnim uljem limuna (povećavanje fokusa i mentalne jasnoće, iscjeljivanje disbalansa u tijelu))2021-01-07T03:33:55+01:00

Limun povećava  fokus i mentalnu jasnoću a vibracija ulja prenosi informacije  za iscjeljivanje disbalansa u tijelu. Usmjerava na učenje  i osobni rast, a jačanjem uma i duha možemo  sagledati  povezanosti uma i tijela te razriješiti  unutarnje konflikte.

Kao vrsni iscjelitelj limun usmjerava na čišćenje negativnih uvjerenja koji dovode do emocionalnih i mentalnih blokada.

Otvara pitanja:

 • Kako odnosi sa okolinom utječu na moje poštovanje prema sebi?
 • Koje negativne emocije dominiraju tijekom dana i  kakav utjecaj imaju na moje fizičko zdravlje?
Esencijalno ulje limuna

Limun – uzdiže, energizira, poboljšava fokus i donošenje odluka!

Vođena meditacija s esencijalnim uljem mandarine (iscjeljivanje strahova, usamljenosti i emocionalne zatvorenosti)2021-01-07T03:30:38+01:00
esencijalno ulje mandarine

Mandarina –  ulje dječje radosti!

Pogodna je za iscjeljivanja strahova, osjećaja napuštanja, usamljenosti i emocionalne zatvorenosti.

Djeluje na treći i četrvti energetski centar. Ubrzava kretanje pozitivnih energija u umu poboljšavajući i povećavajući volju.  Iscjeljuje  osjećaj straha i zabrinutosti  i potiče prepuštanje životu s povjerenjem.

Otvara pitanja:

 • U kojem području života trebam odrasti?
 • Da li mogu preuzeti odgovornost za svoje životne probleme?
Vođena meditacija s esencijalnim uljem ylang ylang (iscjeljivanje seksualnih blokada i pravilno usmjeravanje seksualne energije)2021-03-10T15:43:36+01:00
ylang ylang

Vibracija ulja ylang ylang pomaže kod mentalne i duhovne iscrpljenosti te razvija svijest o samopoštovanju.

Ylang Ylang ulje koristi se za uravnoteženje muške i ženske energije kako bi se moglo postići stanje mira. Oslobađa negativne emocije poput bijesa, posesivnosti i straha od vlastite seksualnosti. Budi pozitivne emocije poput zadovoljstva i sreće te potiče razvijanje ljubavi prema sebi i duhovne svijesti o tome kako doživjeti život na drugačiji način, osim onoga na što smo naučeni.
Pogodan je za iscjeljivanje niskog samopouzdanja, seksualnih zlostavljanja te pruža podršku u prihvaćanju sebe omogućujući da jasno sagledate sebe u partnerskim odnosima. Vibracija ulja pomaže kod mentalne i duhovne iscrpljenosti te razvija svijest o samopoštovanju. Vraća tijelo, um i duh u ravnotežu.
Otvara pitanja:

 • Kako doživljavam svoju seksualnost i kako se ona odražava na moje odnose?
 • Koristim li svoju seksualnu energiju na podržavajući način ili manipuliram svojom seksualnom energijom radi postizanja cilja?
Vođena meditacija s esencijalnim uljem ružinog drveta (jača intuiciju i sposobnost kreativnog izražavanja)2021-03-10T16:08:05+01:00

Ružino drvo stvara tišinu koja ruši barijere samokritičnosti i omogućuje više ljubavi prema sebi i samoprihvaćanja. Kad se osjećamo dobro uravnoteženi smo, ne trebamo druge da nam pojačaju ego ili da nas podržavaju. Možemo stajati samostalno, zadovoljni u svom tijelu i dopustiti drugima da nas vole onakvima kakvi jesmo. Meditacije s esencijalnim uljem ružinog drveta mogu donijeti radosno iskustvo jer liječe naše unutarnje sumnje i strahove. Unosi osobu u duboki dio sebe, ali bez intenziteta i težine. Pristupite unutarnjim istinama s lakoćom i zadovoljstvom. S ružinim drvetom bit će ispunjavajuće, duboko i svrsishodno.
Otvara pitanja:

 • Prepoznajem li emocije koje koče moje izražavanje?
 • Da li razumijem utjecaj energija koje nas okružuju i kakav to utjecaj ima na tijelo um i duh?
Vođena meditacija s esencijalnim uljem ružinog drveta

Vibracija esencijalnog ulja ružinog drveta pomaže u iscjeljivanje tjeskobe i nesigurnosti u toksičnim odnosima te daje snagu i hrabrost za iskorak.

Vođena meditacija s esencijalnim uljem paprene metvice (daje hrabrost da donesemo odluku i potiče na djelovanje)2021-03-10T16:22:05+01:00

Paprena metvica oslobađa energiju koja guši i koči napredak. Esencijalno ulje paprene metvice donijet će duboko zacjeljivanje uma, tijela i duha – postiže ravnotežu. Vibracija ulja pogodna je za iscjeljivanje tjeskobe, straha, neodlučnosti i emocionalne vezanosti. Potiče otpuštanje negativne energije i usmjerava na djelovanje u životu. Osvještava negativne obrasce starih navika da se osoba može potpuno otvoriti prema životu i stvarati bolju budućnost. Razvijanjem svijesti omogućuje sagledavanje šire slike situacije u kojoj se nalazite te na miran način donošenje ispravne odluke.
Otvara pitanja:

 • Kakav je moj odnos prema životu, trebam li promjenu?
 • Vjerujem li u promjene i da li imam hrabrosti izaći iz zone komfora?
Paprena metvica

Vibracija ulja pogodna je za iscjeljivanje tjeskobe, straha, neodlučnosti i emocionalne vezanosti.
  Povezano iz našeg bloga

  Load More Posts