Zaštita osobnih podataka

Tko smo mi?

Podaci naše tvrtke su:

Aroma Hominis j.d.o.o.,
Prirodne terapije za um i tijelo
OIB: 31131798221
Adresa: Jarušćica 11, Zagreb 10000
tel: +385 98 1623 116
email: info@aromahominis.hr

Adresa naše web stranice je: https://aromahominis.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Kontakt forme

Pri popunajvanju kontakt formi koje se nalaze na stranici, prikupljamo vaše podatke (ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresu). Prikupljene podatake čuvamo s ciljem slanja informacija o proizvodima, novostima i nadolazećim akcijama.

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na stranici, možete spremiti svoje ime i e-mail adresu zajedno s cookies-ima. Ovo služi vama kako ne bi morali ponovno ispunjavati detalje prije ostavljanja drugog komentara. Više o kolačićima pročitajte na Kolačići.

Sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (pr. video, slike, članke,…). ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na isti način, kao da je posjetitelj stranice posjetio njihovu stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, korištenju cookies-a, ugrađenim sadržajima za praćenje ponašanje treće strane, uključujući i praćenje ponašanja vaše interakcije s ugrađenim sadržajem, ukoliko imate račun na toj stranici i prijavljeni ste na njega.

Analytics

Kako bi bolje razumijeli ponašanje svojih posjetitelja i njhovog ponašanja, koristimo Google Analytics za praćenje ponašanja na web stranici. Više informacija možete pronaći na Google stranicama Google pravila privatnosti i Google tehnologije.

S kime djelimo vaše podatke?

Vaše podatke (ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresa) ne dijelimo s drugim tvrtkama i organizacijama u Hrvatskoj ni inozemstvu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ukoliko ostavite komentar, komentar i metapodatci se čuvaju zauvijek. To nam omogućava prepoznavanje i odobravanje bilo kakvih vezanih komentara automatski, umjesto da ih čuvamo u redu za odobravanje i moderiranje.

Koja prava imate na podatke koje prikupljamo?

Ukoliko ste ostavljali komentare na stranici ili popunjavali kontakt forme, možete zatražiti podatke koje čuvamo o vama. U bilo kojem trenutku možete zatražiti da obrišemo bilo kakve podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koji su obavezni za admionistriranje, pravne i sigurnosne poslove.