Loading...
Suradne ustanove2019-11-29T16:19:06+01:00

Poliklinika Artemeda

Stručna suradnja Arome Hominis i Poliklinike Artemeda ima za cilj sinergiju konvencionalnog i komplementarnog liječenja koji pruža najbolje rezultate za prevenciju očuvanje i liječenje bolesti.

Kroz višegodišnje iskustvo ovakav pristup se pokazao vrlo uspješnim na zadovoljstvo pacijenata i postignutih rezultata.

Dr. med. Nataša Šemnički

Dr. med. Nataša Šemnički bavi se ginekologijom 20 godina. U svom radu u potpunosti primjenjuje principe znanstveno utemeljene integrativne-lifestyle medicine u domeni zdravlja žena. Uz primarno konvencionalno ginekološko znanje implementira i akupunkturu.

Dr. med. Nataša Šemnički
Životopis
Poliklinika Artemeda

Ginekologija “Sanja Boras”

Stručna suradnja Arome Hominis i specijalističke ginekološke ordinacije “Sanja Boras” je naša najnovija suradnja, koja već sada pokazuje odlične rezultate.

Dr. med. Sanja Boras

Dr.med.Sanja Boras, specijalist ginekologije i opstetricije je od strane pacijenata odabrana za najdoktora godine 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. Doktorica redovito prati najmodernija svjetska istraživanja, a redovito i aktivno sudjeluje na stručnim skupovima iz područja ginekologije i porodništva u zemlji i inozemstvu. Ima položene dodatne stručne certifikate iz svog područja djelovanja.

Veliko iskustvo u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama i kontinurano educiranje je jamstvo pouzdanosti ove ordinacije, bilo da se radi o vođenju trudnoće, ginekološkim problemima ili liječenju neplodnosti. Ordinacija po uzoru na najmodernije svjetske klinike nudi i uslugu estetske ili regenerativne ginekologije.

dr.med. Sanja Boras
Životopis
Ginekologija Sanja Boras

Najnovije objave

Pročitajte što je novo na našem blogu i ostanite u toku s novostima iz svijeta aromaterapije i fitoterapije

Najbolja hrana za zdravlje pluća

Kada je riječ o hrani za plućnu funkciju i zdravlje dišnog sustava, podaci istraživanja su prilično izvanredni. Određene namirnice imaju sposobnost prirodnog čišćenja, detoksikacije i čišćenja pluća.