Loading...
Detoksikacijski tretmani2022-05-18T18:57:46+01:00

Osjećate li se umorno, iscrpljeno i razdražljivo? Imate li problema s probavom i kožnim problemima?
Ako ste pozitivno odgovorili na ova pitanja potrebna vam je detoksikacija organizma!

Detoksikacija – uklanjenjem toksina do pravilnog rada organizma

Funkcioniranje našeg organizma opterećuju razna neprirodna opterećenja. Osim teške i nezdrave hrane, organizam je preopterećen i toksinima iz okruženja. Dodatno, ova opterećenja pojačava i stres kojem je izložena većina populacije, prebrzim neprirodnim načinom života i drugim razlozima. Ovakvo stanje dovodi u neravnotežu i naše emocije, odnosno um.  Kako su um i tijelo povezani, opterećen um dovodi do nepravilnog rada organizma. To se na kraju manifestira manjim  tegobama, a kasnije i težim bolestima.

Detoksikacija

Kada je najbolje raditi detoksikaciju?

Najidealnije vrijeme za provođenje detoksikacije je proljeće i jesen. Detoksikaciju je moguće po potrebi raditi i tijekom cijele godine.

Organi probavnog sustava i detoksikacija

U programu za čišćenje organizma uključeni su organi probavnog sustava, pa na njih obraćamo veliku pozornost prilikom izrade plana detoksikacije.

Detoksikacija prilagođena vašem zdravstvenom stanju

Ovisno o vašim potrebama, težinama tegoba i emocionalnom statusu planimo individualni detoksikacijski plan i tijek tretmana. Tretmane u prva dva tjedna trajanja procesa detoksikacije organizirimo dva puta tjedno, da bi se kasnije ovisno o vašem stanju smanjivali.

Cjelovitim pristupom i dubokim razumijevanjem tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa dolazi do željenih rezultata.

Proces detoksikacije

1. Uzimanja anamneze...

... čime dobijamo uvid u kompletno zdravstveno stanje, na osnovu čega radimo plan detoksikacije.

2. Prehrambene navike

Savjetovanje o potrebnoj promjeni prehrambenih navika koji se preporučuju za podržavanje procesa.

3. Tjelovježbe

Savjetovanje o primjeni tjelovježbe ovisno o vašem zdravstvenom stanju i dobi.

4. Čišćenje ciljanim biljkama

Na osnovu vašeg zdravstvenog stanja radimo plan procesa čišćenja ciljanim biljkama kako bi djelovali na rad jetre, pospješili lučenje žući, eliminirali toksine preko kože i bubrega te preporuke koje biljne pripravke možete koristiti (detox kapsule, čajne mješavine, tinkture, uljni i gel pripravci s eteričnim uljima, mješavine ulja za aromaterapeutske kupke i drugo).

5. Emocionalni tretmani...

… prema otvorenosti klijenta određenim tehnikama a koji se mijenjaju prema napredku klijenta
Vođene meditacije s eteričnim uljima | Individualan terapeutski rad s eteričnim uljima | Afirmacije – promjena načina razmišljanja i ponašanja | Opuštajuće kupke s eteričnim uljima | Inhalacije eteričnim uljima | Tehnike dubokog disanja

7. Kontrolno savjetovanje...

...za vrijeme kojeg analiziramo vaše stanje tijekom procesa čišćenja kako bismo zaključili učinke detoks programa na vaše kompletno tijelo.

8. Nakon uspješne detoksikacije...

...dobivate upute prema ustanovljenom stanju za razdoblje nakon završetka detoksikacije organizma.

Javite nam se kako bismo dogovorili savjetovanje (u našem prostoru ili on-line), te na osnovu vašeg stanja izradili  plan i cijenu tretmana.

Povezano iz našeg bloga