Kako uravnotežiti energetske centre?

By |2022-06-23T17:54:26+01:008 listopada, 2021|Categories: Blog, Meditacija|Tags: |
  • Kako uravnotežiti čakre?

Boje

Dopustite vlastitoj intuiciji da vas vodi pri odabiru boja koje ćete nositi. Svi naši energetski centri imaju određenu frekvenciju koja rezonira s određenim bojama koje nose sličnu frekvenciju. Na primjer, ako se ne osjećate sigurno ili uzemljeno, možda vaša korijenska čakra nije u ravnoteži s ostatkom vaših energetskih centara. Možda se u to vrijeme osjećate privlačno što nosite crveno. Bilo da se radi o vanjskoj odjeći ili donjem rublju, ovo će vam pomoći filtrirati boju koja vam je potrebna da biste pomogli u ponovnom rješavanju ravnoteže energetskog centra.

Hrana

Prilagodite prehranu tako da unosite više hrane iste boje čakre koju pokušavate uravnotežiti. Koristeći korijensku čakru kao primjer još jednom, pokušajte dodati više hrane crvene boje u svoju prehranu, tj. rajčice, rotkvice, lubenice, papriku, šipak.

Zvuk

Kao što boja ima frekvenciju, tako ima i zvuk. Naši energetski centri odjekuju u specifične glazbene note. Slušanje glazbe u gornjim notama stimulirat će taj određeni energetski centar, klasična glazba je prilično dobra za to.

Toniranje

Svojim glasom također možemo stvarati tonove za poticanje i uravnoteženje energetskih centara. Stavite obje ruke na energetski centar koji osjeća da nije u ravnoteži, a zatim počnite zvučati svojim najdubljim mogućim tonom, postupno se povećavajući u visini. Intuitivno ćete znati koja je visina za vas točna jer ćete početi osjećati kako se centar osjeća lakše i reagira na taj ton. Koristite ovaj ton tijekom dana / tjedna dok se ne osjećate uravnoteženije.

Eterična ulja

Eterična ulja također rezoniraju na određenoj frekvenciji i mogu se koristiti za uravnoteženje čakri. Mogu se primijeniti izravno ili udisanjem. Uvjerite se da su prije nanošenje izravno na kožu dovoljno razrijeđene u baznom ulju.

Vizualizacija

Vizualizacija je vrlo vjerojatno najmoćniji alat od svih. Sjedeći u meditaciji, vizualizirajte kako crpite energiju iz središta zemlje i čistite svako energetsko središte, odgovarajućom bojom, zvukom i frekvencijom.

Nudimo vam redovite vođene meditacije s eteričnim uljima, energetske terapije, kreativne vizualizacije i terapeutske razgovore. Kombinirajući višu svijest s mudrošću biljaka, ulazimo u duboko iscjeljujući odnos koji pruža sve što nam je potrebno i za čim čeznemo.

Javite nam se kako bismo dogovorili savjetovanje, te na osnovu vašeg stanja i potreba  izradili  plan tretmana.

Alma Tatić Hajdarević – primalja, aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja

Alma Tatić Hajdarević,
primalja, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat), fitoaromaterapeut 
+385 98 1623 116

Ne propustite s našeg bloga…

Load More Posts