Loading...
Za trudnice2022-07-26T20:07:17+01:00

Provodimo individualan plan i proces rješavanja trudničkih problema. Ovisno o težinama tegoba, cjelokupnoj anamnezi i emocionalnom statusu osobe planiramo vremenski tijek i intenzitet pojedinih tretmana.

Tretmani su  temeljeni na individualnosti, jer se  tako postižu najbolji rezultati. Detaljnom fitoaromaterapijskom anamneze dobijemo uvid u fizičko, emotivno, mentalno i duhovno stanje osobe.

Prema anamnestičkoj procjeni i/ili prema nalazu biokemijskih testova pružamo savjetovanje za primjenuu suplementacije i promjenu usmjernu ka zdravoj i uravnoteženoj prehrani.

Dajemo  preporuku za upotrebu ljekovitih biljaka (biljni ekstrakti – poput infuza, tinktura, glicerolnih ekstrakata, oleokapsula, vagitorija i uljnih pripravaka).

Savjetujemo povezanost uma i tijela, jer emocije struje vašim tijelom u težnji da se realiziraju,  potiskivanjem zaglave u  tijelu i intuitivno vam daju do znanja da stanje u tim područjima nije dobro. Emocije se protežu između mozga i tijela i u tom sustavu emocionalno energetskih središta nalazi se sedam područja.  Za svako područje vezana je životna situacija ili emocija koja utječe na određeno područje tijela. Ginekološke tegobe nam ukazuju da postoji blokada u drugom emocionalnom središtu  i da je potrebno promijeniti nešto što vas emocionalno muči. S klijentima prolazimo kroz niz pitanja poput: “Da li ste potišteni zbog određenog odnosa?”, “Kakav je vaš seksualni život?”, “Što je s financijama?”, “Kakav je vaš odnos prema hrani?”…

Takav cjelovit pristup i duboko razumijevanje tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa dovodi do željeni rezultata

Radi se individualan plan  i proces, te zavisno o potrebi pojedinca, težini tegobe i emocionalnom statusu planira se vremenski tijek tretmana.

Tretmani i terapije za trudnice…

Vođene meditacije za mirnu trudnoću i svjestan

Više o meditacijama...
Više o meditacijama...

Tretman za duboko opuštanje u trudnoći

Više o tretmanu...
Više o tretmanu...

Individualan program u trudnoći

Više o tretmanu...
Više o tretmanu...

Trudnoća, porod i majčinstvo na prirodan način - online seminar i savjetovanje

Detaljnije...
Detaljnije...

Povezano iz našeg bloga