Loading...
Tretmani kod uroloških tegoba2022-05-19T02:40:20+01:00

Široki spektar ljekovitih biljaka i eteričnih ulja odlični su saveznici u borbi protiv uroinfekcija i ostalih uroloških tegoba. Ljekovite biljke i eterična ulja daju odlične rezultate u prevenciji i liječenju cistitisa, prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, urolitijaze i drugih problema urogenitalnog trakta.

Problem s vraćanjem infekcija nakon upotrebe antibiotika

Kod upotrebe antibiotika, infekcije se vrlo često vraćaju, uzrokovane istim ili različitim uzročnicima, zbog oslabljenog imuniteta, narušene prirodne ravnoteže sluznice ili rezistencije bakterija na pojedine antibiotike.

Prednost liječenja eteričnim uljima i ljekovitim biljem

Ljekovito bilje i eterična ulja djeluju antiseptički, antibiotski, protuupalno, spazmolitički i diuretički, jačaju imunitet, vraćaju i održavaju prirodnu ravnotežu sluznice, pomažu u borbi protiv anemije, smanjuju bolove i opuštaju mišiće.

Cjelovitim individualnim pristupom do izlječenja

Izrađujemo individualan plan i proces, vodeći računa o tjelesnim, emotivnim, energetskim i duhovnim procesima u organizmu.

Prva fitoaromaterapeutska konzultacija…

…je obavezna, jer korištenje biljaka nije bezazleno, za konzumaciju svake biljke postoje mjere opreza, dozvoljene doze, interakcije s lijekovima ili kontraindikacije za njihovo uzimanje.

Individualnim  pristupom…

…prema anamnestičkoj procjeni ili prema nalazu biokemijskih testova utvrđujemo potrebu za suplementacijom, savjetujemo o zdravoj i uravnoteženoj prehrani, dajmo preporuku za upotrebu ljekovitih biljaka (biljni ekstrakti- poput infuza, tinktura,glicerolnih ekstrakata, oleokapsula, vagitorija, supozitorija i uljnih pripravaka).

Cjelovit pristup

Savjetujemo povezanost uma i tijela, jer emocije struje vašim tijelom u težnji da se realiziraju, potiskivanjem zaglave u tijelu i intuitivno vam daju do znanja da stanje u tom području nije dobro. Emocije se protežu između mozga i tijela i u tom sustavu emocionalno energetskih središta nalazi se sedam područja. Za svako područje vezana je životna ili emocija koja utječe na određeno područje tijela.

Tretmani za tegobe

Benigna hiperplazmija prostate

Više o tretmanu...
Više o tretmanu...

Ovakav cjelovit pristup i duboko razumijevanje tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa dovodi do željenih rezultata. Izrađujemo individualan plan i proces, te zavisno o potrebi pojedinca, težini tegobe i emocionalnom statusu planiramo vremenski tijek tretmana.

Povezano iz našeg bloga