O nama2021-06-01T23:32:35+01:00
aromaterapija bočice

Aroma Hominis

Postignite balans uma i tijela!

Aroma Hominis utemeljena je s ciljem da svakom pojedincu pomogne u rješavanju njegovih tegoba ili u prevenciji mogućih oboljenja, kroz znanje iz klasične medicine, fitoterapije, aromaterapije, te primjenom individualnih tretmana na tijelu.

Integrativni pristup liječenju je sinergija konvencionalnog i komplementarnog liječenja koji pruža najbolje rezultate određenom pacijentu kroz individualan pristup. U suradnji s liječnicima (vanjskim suradnicima) našeg tima bit će Vam pružena maksimalno stručna podrška.

Koristimo i komplementarne metode poput mikronutricije s fitoaromaterapijom, tjelovježbe, akupunkturu, antistresne masaže glave i vlasišta, raindrop masažu za tijelo i duh, vođene i individualne meditacije s eteričnim uljima… Ove metode nam daju puni potencijal za balansiranje i unapređenje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja čovjeka.

Preuzmite brigu o svom tijelu

U svom radu uvijek ističem važnost individualnog pristupa jer daje najbolje rezultate! – Alma Tatić Hajdarević

Alma Tatić Hajdarević

primalja, aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja

Alma Tatić Hajdarević

Zovem se Alma Tatić Hajdarević. Po zanimanju sam primalja sa dugogodišnjim radom u struci. Znanje i iskustvo sam stekla u Klinici na odjelima ginekologije, rađaone, patologije trudnoće, odjelu babinjača te radom u poliklinikama za ginekologiju i porodništvo, reumatološkoj i oftamološkoj ambulanti.

Dodatno sam završila školu za aromaterapeuta (IFPA međunarodni certifikat), a nakon toga nastavila sam obogaćivati svoje znanje programom stručnog usavršavanja (Učilište Galbanum) za fitoaromaterapeuta pod vodstvom dr.sc. Stribora Markovića, fitoaromaterapeuta i vodećeg stručnjaka u ovom području. Završila sam i dodatne edukacije iz raindrop masaže, aromaterapeutske masaže, izrade prirodne kozmetike i tradicionalne izrada sapuna.

Kako sam upoznala aromaterapiju?

Kroz svoj dosadašnji rad u ordinacijama susretala sam često pacijente koji su se zbog bolesti i određenih tegoba iznova vraćali akutnim stanjima raznih bolesti. Na temelju svojih iskustava uvjerila sam se da se mnoge tegobe i bolesti mogu, uz tradicionalnu medicinsku, uspješno prevenirati i liječiti biljnom terapijom te tako spojiti dva mehanizma djelovanja kad je to neophodno.

Moj dugogodišnji rad s dr. med. Natašom Šemnički, spec. ginekologije i opstetricije, koja je holističkim pristupom svojim pacijenticama u meni probudila interes za ozbiljni pristup i proučavanje ljekovitih svojstava biljaka u rješavanju ginekoloških tegoba pa tako i ostalih tegoba po organskim sustavima. Mogla bih reći da tada počinje moj put za traganjem tradicionalnih medicinskih tehnika kao što su fitoterapija i aromaterapija.

Svoj način rada temeljim na individualnom i cjelovitom pristupu i dubokom razumijevanju tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa. Savjetovanjem i primjenom fitoterapije, mikronutricije, akupunkture, integrativne aromaterapije koristim mogućnosti esencijalnih ulja od njihovog kemijskog sastava, kliničke primjene, mirisa i vibracije ulja. Koristim razne tehnike na putu iscjeljivanja koje pomažu pri opuštanju uma, osvješćuju problem i pronalaze smjer kako se nositi sa svojim emocijama.

Moja misija

Svoju ljubav prema primaljstvu želim dalje upotpuniti primjenom aromaterapije te postići daljnji potpuniji rad s trudnicama, bebama i malom djecom. Smatram da korištenje aromaterapije obzirno i dozirano može dati izvrsne rezultate u rješavanju tegoba koje se pojavljuju u trudnoći te uz pripremu i primjenu aromaterapije sam porod može proći opuštenije.

Moj cilj je pomoći osobama na njihovom putu iscjeljivanja prirodnim putem uz individualne tretmane na tijelu. Svakom pojedincu pomažem u rješavanju njegovih tegoba, ali i prevenciji mogućih oboljenja

Ne propustite s našeg bloga…

Load More Posts