Loading...
Radionica “Uronite u sebe” – uz terapijsku podršku esencijalnih ulja, tehnika meditacija i mentalnih vježbi pronaći ćete unutarnji mir i poboljšati fizičko zdravlje2023-12-28T23:53:41+01:00
 • Da li se često osjećate razdražljivo, tjeskobno, tužno, bezvoljno?

 • Iscrpljeni ste ili patite od neke kronične bolesti?

 • Imate nesanice ili ste stalno umorni?

 • Imate problema sa težinom?

 • Obeshrabreni ste i ne znate  kako iskoračiti iz nepodržavajuće okoline da ostvarite svoj puni potencijal?

Ako ste potvrdno odgovorili na neki od ovih pitanja vrijeme je da se prijavite na našu radionicu “Uronite u sebe”. Kroz 4 modula usmjeriti ćemo Vas na osvještavanje kako biste razumjeli na koji način su um i tijelo povezani.

Saznajte kako emocije, misli, uvjerenja i navike utječu na tjelesno zdravlje i stvaranje bolesti te zašto je važna energetska ravnoteža?

Online seminar

Što ćete dobiti prisustvom na radionici?

Kroz module ćemo prolaziti različite vježbe s esencijalnim uljima uz opušten razgovor u grupi koja se temelji na međusobnom povezivanju. Kada ostvarite promjene na jednoj razini to izaziva promjene i u ostalima. Zato ćemo vas poticati da radite različite vježbe i vođene meditacije s eteričnim uljem s kojim ste se uskladili te da u njima ustrajete određen period. Svaka od njih otvara različita vrata, ali nitko ne može predvidjeti koja će vama najviše pomoći da dođete u dodir s najdubljim dijelovima sebe. Radionica ukazuje na dublje razumijevanje zdravstvenih i životnih poteškoća. Jednostavne i učinkovite mentalne vježbe pomoći će vam da otkrijete životni polet i prekinete začarani krug tjeskobe,straha i nezadovoljstva.

Dobiti ćete smjernice nakon završene radionice o tehnikama koje trebate dalje prakticirati.

Na radionici na svakom modulu dobit ćete pisane materijale i snimljene vođene meditacije.

Tijekom svih modula u sve tehnike stavljamo dimenziju svjesnog prisutnog načina rada uma. Svjesnost vas potiče da promijenite neka svoja mišljenja i ponašanja. Postat ćete usredotočeniji i svjesniji i moglo bih vas iznenaditi koliko sreće i radosti možete postići promjenom načina kako živite. Probudit ćete svoj potencijal da stvarate zdravlje a ne bolest.

Uz pomoć esencijalnih ulja uspostavlja se normalan protok energije kroz energetske centre što ima značajan utjecaj na fizičku i emocionalnu razinu. Vježbanjem prisutnog rada uma podižemo svjesnost i prekidamo začarani krug negativnih emocija i nepodržavajući biokemijski proces u tijelu. Postizanjem ravnoteže uma i tijela značajno poboljšavamo fizičko zdravlje. Moći ćete prekoračiti svoja ograničenja, postaviti jasne ciljeve i ostvariti ono što želite u životu.

Eterična ulja mogu prekinuti ciklus ovisnosti o emocijama, povećati frekvenciju tijela i podići vaše raspoloženje.

Detaljnije o radionici

 Sadržaj radionice

 • Uvod – kako i kojom primjenom esencijalna ulja utječu na vaše cjelokupno zdravlje?
 • Kako energetska polja i vibracije utječu na vaše živote?
 • Kako tehnike kombinirane s esencijalnim uljima utječu na misaoni koncept, na tjelesnu emotivnu razinu i podsvjesni um?
 • Kako izaći iz začaranog kruga?
 • Kako tehnike afirmacija pomažu u mijenjaju misaonih koncepata i manifestiranja onoga čemu težite?
 • Kako ulja djeluju na fizičko zdravlje i pružaju energiju potrebnu za ulazak u sustav emocionalnog tijela?
 • Kako vježbanjem svjesnosti možete promijeniti neka nesvjesna mišljenja koja vas sprečavaju da život živite u potpunosti?
 • Meditacija dubokog opuštanja uz eterično ulje.
 • Prolazak kroz dnevne aktivnosti i kako one utječu na vas
 • Osvještavanje misli koje prevladavaju u vašem danu
 • Spoznavanje kakvim životom živite i kako to utječe na vaše fizičko i emocionalno zdravlje?
 • Vježbe svjesne promjene stanja
 • Vođena meditacija suosjećajnosti prema sebi uz podršku esencijalnih ulja
 • Vježbe povezivanja dnevnih aktivnosti,ponašanja i raspoloženja
 • Mogu li esencijalna ulja zapravo preobraziti vaše raspoloženje?
 • Vođenje dnevnika – razgovor o zapisanom
 • Razgovor u grupi
 • Vježba širenja pozornosti
 • Vođena meditacija za buđenje prijateljstva prema sebi
 • Tehnike disanja s esencijalnim uljem i istraživanje poteškoća
 • Kako afirmacijama utječemo na podsvjesni um
 • Vježbe usredotočenja
 • Vježbe opažanja misli i osjećaja
 • Vođenje dnevnika – razgovor o zapisanom
 • Razvijanje ljubavi prema sebi
 • Vođenje dnevnika – razgovor o zapisanom
 • Kako se možete uskladiti s duhovnom vibracijom esencijalnog ulja
 • Vježbe svjesnosti
 • Tehnike disanja s esencijalnim uljima za vraćanje u sadašnji trenutak
 • Vođena meditacija usmjeravanja na tijelo s esencijalnim uljem
 • Vježbe osluškivanje tijela
 • Vježbe stvarajte promjene
 • Osvještavanje i promjena navika
 • Vođenje dnevnika – razgovor o zapisanom

Loše raspoloženje je mješavina emocija. Emocije su odraz naših misli i struje kroz naše tijelo, te nam služe kao putokaz u detekciji mentalnih koncepata ili blokada. Srce konstantno šalje informacije mozgu, a mozak odgovara na njih. Konverzacija koja se odvija između mozga i srca izražava se putem osjećaja. Osjećamo li gnjev, frustraciju, ljutnju ili tugu što opisujemo kao negativnu emociju šalje se loš signal, a mozak oslobađa kemijske tvari koje odgovaraju tom signalu. Kao “bića navike” nažalost postajemo ovisni o poznatim emocijama. Naša tijela postanu ovisna o kemijskim koktelima starih poznatih osjećaja. Zato ste toliko često zaglavljeni u kolotečini ili lošeg raspoloženja iako to ne želite biti. Razlog je u tome što tijelo uvijek iznova traži i traži tu poznatu mješavinu emocija.

Unatoč ovisnosti o vlastitim negativnim emocijama možemo upasti u svoj podsvjesni um i promijeniti kod koristeći tehnike vođenih meditacija s esencijalnim uljima. Meditacije usmjerene svjesnosti su mentalna vježbe koje ne umrtvljuju um nego daju jasniji uvid u cjelokupnu situaciju.

Esencijalna ulja su snažni iscjelitelji. Djeluju pročišćavanjem organa, žlijezda i tjelesnih sustava, bore se protiv neprijateljskih mikroorganizama. Osim što djeluju na fizičkoj razini pružaju nam energiju potrebnu za ulazak u sustav emocionalnog tijela. Stari osjećaji isplivaju na površinu i oslobađaju se. Esencijalna ulja donose emocije da ih se obradi, iskusi i trajno oslobodi. Mirisi esencijalnih ulja su spojevi koji se apsorbiraju kroz receptore u našem nosu, koji šalju poruke našem olfaktornom sustavu, dijelu mozga koji je odgovoran za naš njuh. Na kraju, ove poruke dopiru do drugih područja mozga, poput limbičkog sustava, koji igra ulogu u našim osjećajima. To je razlog zbog kojeg vas određeni mirisi živo mogu vratiti u neki životni period i izazvati emociju ovisno o vašem sjećanju na to iskustvo. Ulja osvjetljavaju emocionalne obrasce duboko uvriježenih uvjerenja, potičući vas da prepoznate što vas ograničava. Tako oslobađate zarobljenu energiju i zamjenjujete ih pozitivnim uvjerenjima.Svi mi imamo pozitivna i negativna uvjerenja i svoj duboko zadržani okvir stvoren iz zaključaka koje donosimo o svojim iskustvima.
Određeni organi u tijelu daju do znanja da je potrebno promijeniti nešto što vas emocionalno muči, jer emocije teže tome da se oslobode tako što nam određeni osjeti u tijelu, određene bolesti, ukazuju da nešto u našem životu nije uravnoteženo.
Eterična ulja su najviše vibracijske tvari u prirodnom svijetu i imaju sposobnost podići vibraciju tijela. Kada tijelo vibrira velikom frekvencijom oslobađa niže vibracijske osjećaje, poput ljutnje, tuge, osude jer ne mogu postojati u okruženju ravnoteže i mira koja esencijalna ulja pomažu u stvaranju. Priznavanje naše duhovne prirode važan je dio iscjeljenja. Postižemo jasnoću i hrabrost da slijedimo put koji je namijenjen nama
Važno je napomenuti da esencijalna ulja ne rade naš posao umjesto nas, već ga jednostavno olakšavaju. Oni njeguju okruženje za iscjeljenje.

Izvrsni alati kojima pomažu esencijalna ulja su vođena meditacija, vođenje dnevnika, personalizirani modaliteti poput podsvjesnog rada, terapije razgovorom i energetskog rada.

U ovom integrativnom programu naučit ćete o osnovnim uzrocima nelagodnosti i duhovnoj boli – boli i nevolji uzrokovanoj nemogućnošću pronalaska izvora nade, smisla, ljubavi i mira tijekom životnih okolnosti koje se sukobljavaju s duboko uvriježenim uvjerenjima. To može biti nevjerojatan remetilački uzrok boli koji utječe na sve ostale tjelesne sustave rezultirajući pojavom bolesti.
Iz holističkog pristupa, prema vašem duhovnom jastvu mora se postupati jednako, ako ne i malo više nego prema ostalim tjelesnim sustavima. Naša duša hrani druge tjelesne sustave poput plina na plamenu. Ovakav pristup donosi dubinu iskustva, svježu perspektivu i novi način postojanja.

Cijene

Trajanje modula:  2 sata
Vrijeme održavanja: po dogovoru
Cijena: 140,00 €  za jednu osobu, prijavite li više od jedne osobe, na svaku sljedeću osobu osim sebe ostvarujete popust od 50%.

O predavacu

Alma Tatić Hajdarević je završila školu za aromaterapeuta (Učilište Galbanum), te stručno usavršavanje (također Učilište Galbanum) za fitoaromaterapeuta pod vodstvom dr.sc. Stribora Markovića, fitoaromaterapeuta i vodećeg stručnjaka u ovom području. Također je se i dodatno educirala za raindrop masaže, aromaterapeutske masaže, izrade prirodne kozmetike i tradicionalne izrada sapuna.

Kako je Alma primalja i ima veliko iskustvo u ordinacijama susretala je se često s pacijentima koji su se zbog bolesti i određenih tegoba iznova vraćali akutnim stanjima raznih bolesti. Na temelju svojih iskustava uvjerila je se da se mnoge tegobe i bolesti mogu, uz tradicionalnu medicinsku, uspješno prevenirati i liječiti biljnom terapijom te tako spojiti dva mehanizma djelovanja kad je to neophodno.

Dugogodišnji rad s dr. med. Natašom Šemnički, spec. ginekologije i opstetricije, koja je holističkim pristupom svojim pacijenticama u probudila u Almi interes za ozbiljni pristup i proučavanje ljekovitih svojstava biljaka u rješavanju ginekoloških tegoba pa tako i ostalih tegoba po organskim sustavima.

Svoj način rada temelji na individualnom i cjelovitom pristupu i dubokom razumijevanju tjelesnih, emotivnih, energetskih i duhovnih procesa. Savjetovanjem i primjenom fitoterapije, mikronutricije, akupunkture, integrativne aromaterapije koristi mogućnosti esencijalnih ulja od njihovog kemijskog sastava, kliničke primjene, mirisa i vibracije ulja. Koristi razne tehnike na putu iscjeljivanja koje pomažu pri opuštanju uma, osvješćuju problem i pronalaze smjer kako se nositi sa svojim emocijama.

Almin cilj je pomoći osobama na njihovom putu iscjeljivanja prirodnim putem uz individualne tretmane na tijelu. Svakom pojedincu pomaže u rješavanju njegovih tegoba, ali i prevenciji mogućih oboljenja.

Prijavnica za radionicu

  Povezano iz našeg bloga