Loading...
Vođene meditacije za mirnu trudnoću i svjestan porod2022-12-31T04:55:54+01:00

Dobro došli u u ovu jedinstvenu kolekcija od 4 vođene meditacije i vizualizacije s esencijalnim uljima za opuštenu trudnoću i povezivanje s vašom bebom.

Meditacije ispunjavaju vaš um i tijelo opuštajućim osjećajima. Svakodnevne meditacijske prakse vode vašu podsvijest u stvaranje pozitivnog fizičkog i mentalnog stanja za rast vaše bebe. Vaša energija, misli i iskustva utječu na vaše dijete u maternici. Stvorite snažne temelje prije nego što se vaše dijete rodi. Ovo je najveći poklon koji možete dati svom djetetu.

Vođene meditacije za mirnu trudnoću i opušten porod

Trudnoća je vrijeme intenzivnih priprema i promjena jer se trudnice moraju nositi s nizom emocionalnih i fizičkih izazova. Vaš um je ispunjen pitanjima, sumnjama, uzbuđenjima i brigama. Praksa meditacija pomaže u suočavanju sa zahtjevima vašeg tijela i uma i donosi korist vašoj nerođenoj bebi na razne načine. Potiče opuštanje i jačanje duševnog mira, smanjunje stres koje trudnice često doživljavaju i priprema vas za svjestan i siguran porod. Vođene meditacije su posebno korisne jer se možete opustiti slijedeći umirujući glas i usredočavajući se na disanje i fizičke senzacije. Kako meditacijska praksa razvija najvažniju os našeg bića, bitno je osloniti se na jasne, progresivne i istinske metode meditacije.

Vođene meditacije s esencijalnim uljem pružit će prostor da budete jedno s trudnoćom. Pomoći će pri uzemljenju i dati prostor da se povežete sa bebom u sebi. Otpustit ćete tjeskobu koju osjećate zbog tijeka trudnoće i poroda i usmjeriti da prepoznate bilo kakvu tjelesnu nelagodu koju imate i na kraju, da osjetite nevjerojatno čudo koje doživljavate.

Koristite vizualizaciju kako se približavate terminu poroda. Vizualizirajte se pripremljenom, pozitivnom i pod potpunom kontrolom. To vam može pomoći da usredotočite svoj um i oslobodite negativnost kako biste spriječili traumatično porođajno iskustvo za vas i bebu. Zamislite sebe s bebom u maternici, recite joj koliko je voljena i zamislite je kako je grlite i ljubite. Jednostavno slanje misli s ljubavlju nerođenom djetetu pomaže u izgradnji veze koja će procvjetati kad se dijete rodi. Meditacija ne smanjuje bol, ali mijenja vašu percepciju i odgovor na bol te smanjuje strah od nje, koji često može biti gori od same boli.

Energija esencijalnog ulja ima utjecaj na čovjeka što možemo opisati kao interakciju koja se zbiva između osobe i esencijalnog ulja kroz doživljaj ili osjećaj koji nastaju nakon međusobnog prepoznavanja.Takav individualan doživljaj mirisa a time i prepoznavanje djelovanja frekvencije esencijalnog ulja predstavlja putokaz vaših blokada. Esencijalna ulja nas vode na putu našeg istraživanja te su izvrstan pokazatelj onoga što je ostalo nerazjašnjeno, a važno je za emocionalno oslobođenje.Ulja imaju jedinstveni miris i energiju, usklađuju se s našim trenutnim emocijama te su zato nezamjenjiva pomoć u rješavanju i balansiranju emocionalnih stanja. Meditacija kombinirana s eteričnim uljima postaje sredstvo koje nas povezuje sa suptilnim strujanjem meditacije kao prirodne privlačne sile. Esencijalna ulja imaju svoj jedinstven miris i energiju te imaju moć uskladiti se s našim trenutnim emocijama i pokazati nam koji su dijelovi tijela pod opterećenjem i u kojim segmentima života počiva naš problem.

Stvorite mirno okruženje pomirišite esencijalno ulje , osjetite ga i dopustite si da osjetite njegovu energiju. Kako se osjećate? Kako ste doživjeli esencijalno ulje? Ako vam esencijalno ulje daje ugodu prepustite se njegovu djelovanju i neka vas “vodi” u meditaciji. Kapnite 2-3 kapi u difuzer i neka mirisne esencije ispune vaš prostor.

VAŽNO: Koristite eterična ulja koja su sigurna u trudnoći i ne nanosite ih na kožu bez prethodnog savjetovanja sa stručnom osobom. Ulja koristite u difuzeru!
Ulja koja su sigurna u trudnoći su: lavanda , citrusi, pačuli, jasmin, neroli, ilang ilang, sandal, ruža,čajevac.
Ako niste sigurni u odabir eteričnog ulja za primjenu u meditaciji slobodno nam se javite rado ćemo dati savjet.
Iznimno je važno paziti da koristite kvalitetna certificirana eterična ulja!

Kako bismo vam u potpunosti prenijeli puni potencijal  meditacija, organiziramo i seminar: “TRUDNOĆA, POROD i MAJČINSTVO NA PRIRODAN NAČIN”

Detaljnije…

Narudžbom ćete dobiti kolekciju od 4 meditacije:

 • Meditacija za otpuštanje straha

 • Meditacija za mirnu trudnoću

 • Meditacija povezivanje

 • Meditacija za siguran i svjestan porod

Paket od 4 meditacije

MP4 format

Preporučeno sa slušalicama

27,00 € (203,43 kn)

Kako do meditacija u 3 koraka?

 1. Ispunite narudžbenicu
 2. U pristiglom e-mailu slijedite upute s podacima za uplatu
 3. Nakon što zaprimimo uplatu na vašu e-mail adresu ćemo poslati kolekciju meditacija

Narudžbenica
  Povezano iz našeg bloga

  Load More Posts