Loading...
On-line savjetovanja2024-01-02T14:17:21+01:00

Što je on-line savjetovanje?

On-line savjetovanje je savjetovanje na daljinu gdje Vam našu uslugu činimo dostupnijom i sigurnijom (ne morate dolaziti do nas, a i zajedno smo sigurniji od eventualne zaraze koronavirusom). On-line savjetovanje vršimo putem telefona, Whats Appa i Vibera.

Što ćete dobiti on-line savjetovanjem?

Individualnim pristupom i uvidom u cjelokupno zdravstveno stanje – fitoaromaterapijskom anamnezom odredit ćemo kombinacije biljaka, dozu i način primjene pojedinih biljnih pripravaka. Tako postižemo željene rezultate za vaše tegobe stručnom primjenom. U terapeutskom radu ističemo povezanost uma i tijela. Emocije struje vašim tijelom u težnji da se realiziraju. Potiskivanjem emocije zaglave i intuitivno vam daju do znanja da stanje u određenim područjima nije dobro te prema tome pružamo uvid i na dubljoj razini – ono što trebate mijenjati u životu. Nakon takvog uvida u cjelokupno stanje savjetujemo dalje korake za terapeutsko djelovanje izradom individualiziranog plana i procesa liječenja. U svojem pristupu i terapijama također objedinjujemo suradnju s liječnicima – našim vanjskim suradnicima kako bi vam pružili maksimalno stručnu podršku. Eventualne biljne pripravke šaljemo poštom.

Za koga je namijenjeno online-savjetovanje?

 • On-line savjetovanje je namijenjeno svima onima koji žele:
  • fitoaromaterapijom liječiti i prevenirati bolesti: urogenitalnih tegoba, hormonskog disbalansa, endokrilnih žlijezdi, dišnog, imunološkog, probavnog, živčanog, krvožilnog i koštanog sustava, te kožnih oblesti.
  • poboljšati kvalitetu života primjenom biljaka i tehnika koje razvijaju duboku i suosjećajnu svjesnost koja vam omogućuje da procjenjujete ciljeve i nađete najbolji put prema ostvarenju svojih najdubljih vrijednosti
 • Trudnicama kojima će aromafitoterapija biti saveznik stručnom terapeutu te uz izvedivi plan olakšati brojne tegobe i uljepšati razdoblje trudnoće, poroda i dojenja.
 • Svima koji imaju problema s neplodnošću.

Cijena

Aromaterapeutsko savjetovanje: 26,00 €
Aroma-Fito kratka savjetovanja online – 15 min: 14,00 €
Fitoterapeutsko savjetovanje: 30,00 €
Fitoaromaterapeutsko savjetovanje duže od 60 min: 45,00 €

Molimo da u kontakt obrascu napišete kratak opis tegobe za koje se javljate te ćemo vam odgovoriti koji tip savjetovanja je za vas.

Kako brzo i jednostavno ostvariti on-line savjetovanje?

 1. Ispunite obrazac ispod na ovoj stranici (ili nas jednostavno kontaktirajte na +385 98 1623 116 ili info@aromahominis.hr)
 2. Kontaktirat ćemo Vas s potvrdom vašeg željenog termina (ili dogovorom o eventualnom drugom terminu)
 3. Nakon što nam dostavite potvrdu o uplaćenom savjetovanju ili vidimo sredstva na našem računu, radimo savjetovanje na način koji vam odgovora (telefonski, viberom, whats app-om)

Obrazac za on-line savjetovanje

  On-line savjetovanje

  Povezano iz našeg bloga

  Load More Posts