Sinergije su savršene za primjenu i imaju niz terapeutskih mogućnosti. Možete ih koristiti jednostavnom primjenom samo za uživanje u mirisima ili ući u dublji odnos s njima. Sve ovisi o vama i vašim tegobama, razini svijesti i otvorenosti drugim mogućnostima.

Prekrasne mirisne rapsodije iscjeljuju tijelo i jačaju duh!

Sinergije koristimo jer…

  • Imaju jače djelovanje nego kad jedno ulje djeluje samostalno

  • Nabavka jedne sinergije je povoljnija nego kupnja pojedinačnih ulja

  • Sinergije se osmišljavaju i izrađuju individualno od strane stručnog aromaterapeuta prema tegobama

  • U terapeutskom radu sinergije su jedan od važnih načina djelovanja od antibakterijskih, antivirusnih, ekspektoransnih do djelovanja izravno na središnji živčani sustav koji pomaže u otklanjanju stresa dubokim umirujućim djelovanjem.
  • Energetsko djelovanje na sedam glavnih energetskih središta u tijelu
  • Vođene meditacije uz sinergije

Primjena sinergija

Sinergije se mogu koristiti u difuzeru u svrhu pročišćavanja zraka u prostorima, uklanjaju neugodne mirise. Možemo nakapati u tu svrhu u cipele, u prostor kuhinje, dječje sobe na bilo koji prirodni materijal i uživat ćete u prirodnim mirisima eteričnih ulja. Prostor će biti osvježen i dakako sinergijom antivirusnih i antibakterijskih ulja smanjiti mogućnosti infekcija.

Umirujuće sinergije savršene su za primjenu kod djece nakapa se u blizini kreveta na prirodni materijal, umiruju dijete i pomažu da lakše utone u san. Umirujuće sinergije idealne su i za trudnice, pomažu u savladavanju strahova od ishoda trudnoće i samog porođaja. Podržavajuće su, osnažuju i pomažu osvjestiti potisnute emocije.

Antibakterijske i antivirusne sinergije koristimo i u inhalatorima, pokazuju izvrsne rezultate kod tegoba gornjeg dišnog sustava. U tu svrhu postoje i mini džepni inhalatori vrlo jednostavni za korištenje, a prednost im je što su uz nas i možemo ih koristiti gdje god se nalazimo.

Sinergije možemo koristiti u kupkama nakon napornog dana u svrhu opuštanja i osnaživanja

Integrativni terapijski pristup uz vibracije esencijalnih ulja

U integrativnom terapeutskom pristupu osim kemijskog sastava i kliničke primjene esencijalna ulja nose i vibraciju u sebi. Tim pristupom koriste se sve prikladne tehnike (inhalacije, kupke aroma lampice, masaže, vođene meditacije i individualan rad s aromaterapeutom) koje djeluju na fizičku, energetsku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu razinu. Sinergija frekvencije ulja govori nam o individualnom doživljaju mirisa na koji djeluje na čovjeka i ukazuje nam na niz aspekata tegoba kojima se osoba suočava.

Ovakvim pristupom potičemo namjeru i svijest o održavanju zdravlja i uključujemo osobu u njeno iscjeljivanje tako da izrađujemo zajednički plan i proces aromaterapije. Vrlo često to osoba prepušta drugome (liječnik,terapeut) i očekuje „instant rješenja“ izbacivanjem nesvjesno sebe produžuje vrijeme liječenja ili se nađe u čestim ponavljajućim simptomima. Vrlo je važno ovaj aspekt osvijestiti i to je put osobi da nauči koristiti sve svoje potencijale.

Sinergije eteričnih ulja

Na koji god način ih odlučite koristiti pomoći će vam u održavanju i očuvanju zdravlja.

Javite nam se kako bismo dogovorili savjetovanje, te na osnovu vašeg stanja i potreba  izradili  plan tretmana.

Alma Tatić Hajdarević – primalja, aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja

Alma Tatić Hajdarević,
primalja, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat), fitoaromaterapeut 
+385 98 1623 116